URINPUMP

Pumpen är varmgalvaniserad med en 5,5 hk motor. Försedd med omrörningsspjäll, bassängfäste, trälager, kullager och 90° toppböj. Lämplig för tunn flytgödsel och urin. Kapacitet ca. 1500 l/min.  Pumpen finns för bassängdjup 3,0 och 4,0 meter. Pumpen kan tilläggsutrustas med fast utlastningsrör, slangar och kopplingar från vårt  breda sortiment.

ERFARENHET OCH BRANSCHKÄNNEDOM

Vi har genom åren prioriterat långsiktiga samarbeten med nöjda kunder som mål. Idag kan vi stolt presentera en bred kundbas som vi utvecklats tillsammans med. Vilket bidragit till att vi ständigt ökar vårt kunnande och intresse för nya lösningar.

BESÖK OSS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48-49
534 92 TRÅVAD

KONTAKT

Tel: 0512-292 00
rana@ranaverken.se

STAR PRODUKTER - KUNDANPASSAD KVALITET

Jordbruket befinner sig ständigt nära omvärldens svängningar. Konjunktur, väder och starka miljöargument gör att en modern lantbrukare måste hålla sig med en högst funktionell maskinpark. Våra produkter är framtagna för det tuffa nordiska klimatet och utvecklade för högsta möjliga tillgänglighet under säsongen. Därför använder vi oss endast av beprövade komponenter. Allt för att säkerställa funktionssäkerheten och hålla nere underhållet.