GÖDSELPUMP GP 2000

GÖDSELPUMP
GP 2000

Flytgödselpumpen är en mycket robust och driftsäker. Den har en rad finesser som underlättar all service. Pumpen är försedd med bassängfäste, centralsmörjning, rivtandsrotor och delat pumphuslager som enkelt kan bytas, utan att pumphuset behöver demonteras.

Pumparna är varmgalvaniserade  och tillverkas för bassängdjup från 2,3 m – 4,3 m och kan förses med 7,5 , 11 eller 18,5 kW motor. Pumpkapacitet 2 500 – 5000 l/min. Du kan enkelt skräddarsy din GP 2000 gödselpump efter gårdens behov. Den traktordrivna modellen TRS levereras som standard med kraftöverföringsaxel.


 Pumpen är försedd med bassängfäste.


ERFARENHET OCH BRANSCHKÄNNEDOM

Vi har genom åren prioriterat långsiktiga samarbeten med nöjda kunder som mål. Idag kan vi stolt presentera en bred kundbas som vi utvecklats tillsammans med. Vilket bidragit till att vi ständigt ökar vårt kunnande och intresse för nya lösningar.

BESÖK OSS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48-49
534 92 TRÅVAD

KONTAKT

Tel: 0512-292 00
rana@ranaverken.se

STAR PRODUKTER - KUNDANPASSAD KVALITET

Jordbruket befinner sig ständigt nära omvärldens svängningar. Konjunktur, väder och starka miljöargument gör att en modern lantbrukare måste hålla sig med en högst funktionell maskinpark. Våra produkter är framtagna för det tuffa nordiska klimatet och utvecklade för högsta möjliga tillgänglighet under säsongen. Därför använder vi oss endast av beprövade komponenter. Allt för att säkerställa funktionssäkerheten och hålla nere underhållet.